Szakszerű és megbízható diagnosztika, autó- és motorjavítás minőségi alkatrészekkel, Budapest

 

 

Ózonos klímatisztítás autón

Az ózongenerátor adalékanyagok és vegyszerek nélkül, ózongáz termelésével, a műszerfal megbontása nélkül fertőtleníti és szagtalanítja az autók klímarendszerét és belső terét.


A gépjármű klímájának nedves, sötét, nehezen hozzáférhető felületei kitűnő életteret adnak a mikroorganizmusoknak. A gyorsan elszaporodó vírusok, baktériumok és gombák a szellőző ventilátor által hajtott levegővel az utastérbe jutnak, s ott belélegezzük őket.


Megfázásra hasonlító tünetek, fáradékonyság, fejfájás, hosszabb távon allergia vagy más légúti megbetegedés, mind lehetnek az autó elhanyagolt légkondicionáló rendszerének következményei.


Mi az ózon és hogyan hat?
Az ózon molekulában 3 oxigénatom van. Rendkívül instabil és könnyen lép reakcióba - oxidál - más anyagokat, miközben stabil oxigénmolekula szabadul fel. A szagokért felelős molekulákkal reakcióba lépve semlegesíti őket, a mikroorganizmusokat pedig elpusztítja.

Biztonság!  Biztonság!

Az ózon fertőtlenítő hatása több ezerszerese a klórénak. Az élő szövetekre gyakorolt hatása miatt az ózongenerátoros kezelés alatt sem ember sem háziállat nem tartózkodhat a járműben. A fertőtlenítés befejezése után javasolt a le nem kötött ózont alaposan kiszellőztetni az autóból. Így semmilyen káros anyag nem marad az ózonos légkondicionáló tisztítás után a gépkocsiban, csak egy zápor utáni frissességű, egészséges levegő.

Az ózonos klímatisztítás előnyei:

  • megbontás nélkül
  • minden zugba eljut
  • rendkívül hatékony
  • egészséges és környezetkímélő
  • hosszú távú megoldás

Hatására

  • elpusztulnak a megbetegedést okozó penészgombák, baktériumok, vírusok
  • megszűnik az utastérben a cigarettafüst, a bomló szennyeződések, a háziállatok szállításakövetkeztében keletkezett rossz szag

  Figyelmeztetés!

Az ózon nem távolítja el a kárpiton lévő foltokat, az utastérben bomló hulladékokat. Nem helyettesíti, hanem kiegészíti az autó hagyományos takarítását, amit tanácsos az ózongenerátoros tisztítás előtt elvégezni.
Klímatisztításkor ellenőrizni kell a pollenszűrőt, érdemes az éves cserét is ekkorra időzíteni.

A levegő beszívási pontokat is kitakarítva nagyban javul az eredmény, illetve sokkal tovább marad friss a levegő.

Ezeket a munkákat az ózonos tisztítás alapköltsége nem tartalmazza.

Akciónk keretében most

a klímarendszer fertőtlenítését célzó 20 perces ózonos tisztítást 5.000 forintért,

az egész autó (klíma + utastér) 30 perces fertőtlenítését és szagtalanítását 7.000 forintért végezzük.

 

Ha jónak találta a cikket, kérjük, nyomja meg a Tetszik gombot! Így ismerősei, barátai is elolvashatják majd. Köszönjük!

 

További hasznos cikkek, tanácsok: Segítünk!

 

VÁRJUK ÖNT IS SZERVIZÜNKBEN!

Időpont egyeztetés céljából hívjon minket az alábbi telefonszámon:

+36-30-39-720-39